De leukste zomer in je eigen tuin? Zo doe je het!


Ideeen / zaterdag, augustus 27th, 2022

De zomer is de perfecte tijd om lekker van je tuin te genieten. Of je nu een barbecue organiseert, ontspant met een goed boek of gewoon geniet van het warme weer, je tuin moet je favoriete plek zijn. Een leuke tijd met je vrienden, met z’n allen in jouw eigen tuin? Het kan geregeld worden! Want voor een actief sociaal leven hoef je niet ver van huis te reizen. Als je ervoor zorgt dat je tuin een fijne plek is en er leuk uitziet, dan komen je vrienden, buren en familie graag bij jou langs voor een hoop gezelligheid. Dus wil jij een leuke sociale zomer in je eigen tuin? Hieronder lees je hoe je dat kan verwezenlijken.

Creëer voldoende zitgelegenheid

Voor een sociale zomer in de tuin, moet je terras wel ingericht zijn op de komst van meerdere mensen. Voldoende zitgelegenheid is daarbij essentieel. Met een Van Der Garde tuinset zit dat helemaal goed. Deze tuinsets zijn namelijk verkrijgbaar in een groot aanbod van stijlen en uitvoeringen, in alle soorten en maten. Of je nu een 4-zits of een 8-zits set wilt, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn deze tuinsets ook ontzettend comfortabel. Ideaal voor lange zomeravonden.

Organiseer leuke activiteiten

Steek de barbecue aan en nodig je vrienden uit voor een etentje. Shake je zelfgemaakte cocktails en organiseer een leuk zomerfeestje met een thema, of een gezellige picknick lunch. Ga echt voor een origineel idee met een geïmproviseerde bioscoop en organiseer een openlucht filmavond. Tegen zulke leuke activiteiten zegt natuurlijk niemand nee. En je hoeft het uiteraard niet allemaal zelf te bekostigen. Vraag bijvoorbeeld of iedereen zelf iets lekkers mee kan nemen of split de kosten van de boodschappen.

Neem een buitenkoelkast

Hoe fijn is het als al je vrienden lekker hun eigen drinken kunnen pakken met een koelkast die binnen handbereik is? Zo houd je het feestje daadwerkelijk buiten en loopt niet iedereen telkens in en uit. Een buitenkoelkast houdt je drankjes lekker koel en zo blijft de sfeer er lekker in. En als het toch over buiten apparatuur gaat, overweeg dan ook een buitenspeaker. Dit kan ook een kleine portable speaker zijn natuurlijk. Muziek doet het altijd goed bij een tuinfeestje!

Met een beetje creativiteit kan je tuin, de hele zomer lang, de coolste plek zijn om rond te hangen met je vrienden, buren en familie. Dus ga erop uit en begin met het plannen van je perfecte zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *