Beeldende kunst voor in de tuin


Ideeen / zaterdag, april 24th, 2021

Ben je voor jezelf of voor een ander op zoek naar beeldende kunst? Dan kun je beeldende kunst bestellen bij Artihove. Op deze website ben je aan het juiste adres voor schilderijen, schalen, vazen, meubels, lampen, kandelaren, maar de webwinkel staat met name bekend om zijn sculpturen. Zo kun je er sculpturen kopen als afscheidscadeau voor je collega, als kraamcadeau of als huwelijksgeschenk. Met name een beeld brons kopen is een goed idee, omdat brons een stevig, duurzaam materiaal is dat ook voor buitenshuis zeer geschikt is.

Afscheidscadeau collega

Gaat je collega binnenkort afscheid nemen en zoek je een mooi persoonlijk afscheidscadeau? Dan is een afscheid collega cadeau van Artihove.nl een goed idee. Hier zijn een paar voorbeelden, alle vier gemaakt door kuntstenares Corry Ammerlaan:

  • Het beeld ‘Dank’, waarmee je laat zien dat je dankbaar bent dat jullie collega’s waren. Dit verzilverde beeld met twee mensfiguren, die elkaars handen schudden, laat de verbondenheid zien tussen jouw collega en jij, een verbondenheid die je ook voelt wanneer je een ander de hand schudt.
  • Het beeld ‘De gouden ster’, waarmee je wil zeggen: jij bent in ons netwerk de gouden ster. Dit keramische beeld is een prachtig geschenk voor jouw allerbeste collega, die het allerbeste verdient.
  • Het beeld ‘Zeg het met bloemen’, dat staat voor een uitstekende samenwerking. Je bedankt met dit bronzen beeld met bloemen en een vogel je collega voor het prettige contact dat jij en jouw collega op de werkvloer hebben gehad.
  • Het beeld ‘Op scheiding van wegen’, waarmee je je collega veel geluk wenst met de weg die voor hem staat. Het beeld vertoont twee mensfiguren, die ieder een eigen weg gaan. Een prachtig symbolisch afscheidscadeau voor je collega.

Bronzen beelden

Een beeld brons online kopen, is een zeer goed idee, omdat brons een aantal voordelen heeft ten opzichte van andere materialen. Hier staan ze op een rij:

  • Het materiaal is een belegering van tin en koper. Hierdoor is het een sterk materiaal, dat zeer geschikt is voor bewerking. Van zeer kleine tot hele grote bronzen beelden worden met de bronsgiet-techniek gegoten.
  • Brons roest niet, hierdoor kun je bronzen beelden niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis plaatsen. Een bronzen beeld is dan ook een perfecte tuinsculptuur.
  • Er worden veel bronzen beelden gemaakt. Wil je een beeld brons online kopen, dan heb je ruime keuze, waardoor er voor jou of voor degene aan wie je het beeld schenkt, altijd wel een geschikt bronzen beeld is te vinden.

Sculpturen kopen

Wil je een sculptuur kopen via Artihove.nl? Dan heb je ruime keuze. Het assortiment en de variatie is groot. Van een glazen tot een keramische sculptuur en van een retin tot een bronzen sculptuur. Hele grote tuinbeelden, maar ook kleinere beelden voor binnen op de kast, in de vensterbank of op tafel. Sculpturen zijn een mooi geschenk voor jezelf, maar ook een prachtig persoonlijk cadeau voor een ander, omdat er een persoonlijke boodschap in zit, zoals verbondenheid, samenwerking, liefde of eenheid. Je kiest een sculptuur die bij jezelf, de ander of bij de ruimte past waarin je de sculptuur wilt plaatsen. Dat maakt zo’n cadeau zo bijzonder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *