Kiezen van de juiste opslagruimte voor je tuinmeubelen en accessoires


Inspiratie / dinsdag, juli 19th, 2022

Soms heb je extra opslagruimte nodig. Denk bijvoorbeeld bij een verhuizing of verbouwing. Dan is het fijn dat je al je spullen veilig en droog in een opslagruimte kan opbergen. Maar er zijn nog meer momenten waarop een opslagruimte de perfecte oplossing is. Het maakt ook niet uit of voor het tijdelijk is of een langere periode. zoek je opslag in Noord-Holland?  Dan is er opslag Purmerend voor u !

Te veel spullen verzameld

Het is vast heel herkenbaar. Je hebt een hobby of je verzamelt iets. Dit is uiteraard heel leuk maar er kan een moment komen dat je de verzamelde spullen niet meer kwijt kan in je huis. Het wordt echt te vol. Ook dan kan een opslagruimte de ideale oplossing zijn. Je hoeft geen afstand te doen van je hobby of verzameling. Maar je kan het allemaal in de opslag kwijt. Het voordeel is dat je wanneer je dat wil er altijd bij kan.

Verhuizen

Een nieuw huis gekocht maar het is nog niet zover dat je er al in kan en je oude woning al verkocht ? Ook bij dit soort momenten is het fijn dat je gebruik kan maken van een opslagruimte om je meubels tijdelijk in op te slaan. Het neemt je een hoop zorg en stress uit handen. Je hoeft de meubels ook niet gelijk dezelfde dag dat je gaat verhuizen uit de selfstore te halen. Dat mag en kan ook later. Moet je onverwacht toch de datum dat je gaat verhuizen op schuiven naar een later moment? Dat hoeft geen enkel probleem te zijn je kan de huurperiode van de opslagbox zo nodig verlengen.

Verbouwen

Ga je de woonkamer verbouwen en moeten alle woonaccessoires, meubels en overige spullen. Buiten alles neerzetten is geen optie. Stel je voor dat het gaat regenen en alles wordt ondanks dat je er een zeiltje overhangt nat. Dan ben je met een ruimte waar je alles veilig en vooral droog kan neerzetten beter af. Ook hiervoor geldt dat een selfstore echt iets is om over na te denken. Mocht de verbouwing wat langer duren dan verwacht. Dan is dit ook geen enkel probleem je kan de ruimte voor langere tijd huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *